Despre noi

Bine ati venit!

De 9 ani Amintiri pretioase face echipa buna cu oamenii care au ales sa-si uneasca destinele pe viata. Experienta sutelor de evenimente la care am participat si interactiunea cu mii de oameni elegant imbracati si cu fericirea in suflet pusa la 4 ace au conturat puternic acest proiect de suflet despre fotografie si videografie de eveniment.

Iti multumim ca ne vizitezi siteul, iar daca iti place ce vezi, iti mai spunem atat: o echipa foto-video nu e suficienta la nunta ta. O camera video sau un aparat foto sunt doar niste instrumente pentru a incropi o imagine, dar sa ai viziunea sa realizezei o fotografie artistica sau un film de nunta cere talent combinat cu ani de practica.

Si asa ne caracterizam noi: suntem niste povestitori – ne place sa construim creativ povesti din emotii, fericire si oameni frumosi. Adaugam din plin si pasiune pentru ceea ce facem. Credeti-ne pe cuvant ca avem simturile ascutite cand vine vorba de lumina si culoare, incadrare si compozitie. Mai suntem si prietenosi, asa ca puteti oricand sa ne scrieti sau sa ne sunati daca aveti vreo propunere. Rezultatul? Fotografii de nunta profesionale si filmare HD de o calitate impecabila, imagini care trec cu brio testul timpului.

In prezent ne gasiti in Iasi, dar suntem niste iubitori de calatorii, asa ca ne puteti contacta din orice colt de lume va aflati.

echipa_amintiri_pretioase